IF IT IS TO BE - IT IS UP TO ME































mandag 4. juli 2011

Helga som endte i Namskogan Familiepark:)





Deilig med frihelg! Jeg var absolutt klar for helga da den kom. Vi har ordna litt ute disse dagene, og ingenting er bedre enn når været tillater uteliv av den typen vi forbinder med sommer. Slike dager er det ikke for mange av i landet vårt, og desto mer settes sommerdagene pris på, og utnyttes til fulle. Nesten så man skulle fått fri fra jobben da...



Hengekøya er på plass, og deilige barn koser seg:)











Om sommerdagene settes pris på, så er kveldene som følger like herlige. Å sitte ute til sent på natt, bare i lette klær, det er det vi venter på hele vinteren igjennom:)
Jeg takker hver dag for at jeg bor her nede ved sjøen. Det er så godt å kunne gå rett ut å bivåne de flotte omgivelsene.
Noen ganger kan man bli bergtatt av hvor vakker en kveld kan være når sola går ned i havet:)







Tatt fra inngangsdøra mi:)









Helga var enda ung og uten planer lørdag formiddag kl 11. Så ringte besteste vennen og vips, så var vi på veg til Namskogan familiepark:) Kom ikke tilbake før helga var over:)  Fin hytte helt nede ved elva Namsen, grilling, avslapping, flott dag i parken. SOLA kom til Namskogan og ble med oss hele helga, helt til de siste to timene på søndag. Snakk om perfekt parkvær!




Fine dyr i parken:)





oter



Ilder




































I Namskogan er det mye å se, og ikke minst mye å gjøre for barna. Alpinracer, tøffingetårnet som rager 30 meter over bakken, kræsjbåter, trampoliner, hesteridning, gullgraving, ulike løyper og båter. Her er noe for enhver smak:)








Tobias hopper på trampolina:)






Her kan man gå på vannet:)





Populære kræsjbåter:)




Takk til Anne-Mette, Frank, Daniel og Ørjan for supert selskap og nok en flott tur:) Måtte det bli mange flere:)
God uke til alle:)










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar